Normal_vrijwilliger

Als blijk van waardering nodigt de gemeente Aa en Hunze jonge mantelzorgers uit voor een dagje Wildlans Adventure Zoo in Emmen. Alle mantelzorgers tot 23 jaar zijn uitgenodigd om op zaterdag 12 november mee te gaan. Dat meldt de gemeente Aa en Hunze. 

Zorgen voor een familielid dat chronisch ziek of gehandicapt is, of een psychische aandoening heeft, kan zwaar zijn. De gemeente wil laten zien dat zij waarderen wat de jonge mantelzorgers doen voor hun ouder, broertje of zusje.

Alle jonge mantelzorgers tot 23 jaar zijn uitgenodigd om zaterdag 12 november mee te gaan naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Even een zorgeloze dag, een werelds avontuur! De mantelzorgers mogen iemand meenemen, bijvoorbeeld een vriend of vriendin. Voorwaarde om naar Wildlands te gaan is dat iemand woonachtig is in de gemeente Aa en Hunze en als jonge mantelzorger geregistreerd staat bij Impuls.

Alle geregistreerde jonge mantelzorgers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Mantelzorgers die zich nog niet hebben opgegeven of niet geregistreerd zijn maar wel willen deelnemen kunnen zich nog tot 7 november opgeven. Opgeven kan bij Carin de Jonge, mantelzorgconsulent van het Centraal Punt Mantelzorg (CPM) via telefoonnummer 0592 24 59 20 of mail naar dejonge@impuls-welzijn.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids