Normal_badminton

In Muntendam wordt op 22 oktober een badmintontoernooi gehouden. Henkjan de Haan, Frans Dekker en Albert Gils organiseren het evenement, dat in het teken staat van Make a Wish. Dat meldt Veendammer.

Het badmintontoernooi wordt voor de eerste keer gehouden, maar als het aan de organisatoren ligt, wordt het een jaarlijks evenement. Henkjan de Haan zamelde al eerder geld in voor Make a Wish door de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Hij wil de stichting opnieuw een warm hart toedragen door te badmintonnen. Make a Wish zorgt dat kinderen met een ernstige ziekte hun wensen kunnen vervullen.

De eerste steun voor het toernooi in Muntendam is er al, want de gemeente Menterwolde heeft geregeld dat de organisatie geen zaalhuur hoeft te betalen. Wel moeten er nog een paar sponsoren komen die dit jaar en wellicht ook in de toekomst hun steentje willen bijdragen. Elke kleine opbrengst voor de stichting telt en kan al bijdragen aan het laten uitkomen van wensen. Mensen die zich willen aanmelden of meer willen weten over het toernooi, kunnen een e-mail sturen aan Henkjan de Haan via toktok.hetkippenhok@ziggo.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids