Logo_logo

Op zaterdag 31 oktober 2015, van 10:00 tot 15:00 uur, organiseert Interzorg Wijkzorg  een Halloween fancy fair in Hendrik Kok in Rolde. De fancy fair is voor iedereen en de toegang is gratis. Met de opbrengsten van deze dag wil Interzorg Wijkzorg activiteiten organiseren voor cliënten van de dagbesteding. Denk hierbij aan uitstapjes, de aanleg van een groentetuintje en de aanschaf van spelmateriaal.

De fancy fair vindt plaats op de afdeling De Zietak, De Ziel 86 in Rolde. Op de rommelmarkt worden niet alleen tweedehands spullen verkocht maar ook zelfgemaakte creaties van cliënten van Interzorg. Daarnaast is er een stand van Wijkzorg aanwezig waar mensen terecht kunnen voor informatie. Bezoekers kunnen sfeer proeven, prijzen winnen en heerlijk struinen over de rommelmarkt. En dat alles in het thema Halloween.

Mensen die nog spullen hebben voor de fancy fair, kunnen deze inleveren op donderdag 29 oktober, op afdeling De Zietak, Wijkzorg dagbesteding in Hendrik Kok.

Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. De zorgcentra staan middenin de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen. Net als cliënten en hun familie, kunnen ook wijkbewoners gebruikmaken van de verschillende faciliteiten die op de locatie geboden worden, zoals deze keer de fancy fair.

(Dit is een advertorial)